I FORM Hjerteløb. 

Løb er noget af det sundeste, du kan gøre for dit hjerte – så hvorfor ikke have hjertet med på løbeturen i mere end en forstand?

I FORM Hjerteløb arrangeres til støtte for Hjerteforeningens kampagne Elsk hjertet og er for både mænd og kvinder. Startskuddet til i FORM hjerteløb lyder i både Charlottenlund, Sønderborg, Odense, Aalborg og Aarhus.

Vi løber i Aalborg d. 1. oktober, Charlottenlund d. 2. oktober, Aarhus d. 8. oktober, Sønderborg d.9. oktober og Odense d. 16. oktober. Meld dig og dine hjertevenner til løbet i en af de 5 byer og få en rigtig god grund til at træne hjertesundt hele sommeren og efteråret

Få dine venner til at støtte dig og få et gratis startnummer.

Hvis du indsamler minimum 500 kr. til Hjerteforeningens kampagne 'Elsk Hjertet', får du dit startnummer refunderet af Hjerteforeningen. Du kan tilmelde dig Hjerteløbet her: http://iform.dk/om-i- form/hjerteloeb

Processen er at du melder dig til og betaler som normal løber, hvorefter du sender kvitteringen til mhattens@hjerteforeningen.dk sammen med dit kontonr.  Herefter overfører vi beløbet til din konto.

 

Hjerteforeningen

Hvert år dør 15.000 danskere af en hjerte-kar- sygdom. Det betyder, at mere end hvert fjerde dødsfald skyldes en hjerte-kar- sygdom, hvilket gør sygdommen til en af de allerstørste dødsårsager i Danmark. Hjerteforeningen arbejder for at forebygge hjerte-kar- sygdomme.

Tak for din støtte og rigtig god løbetur.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close